Карлос Контрера от ВМРО във Фейсбук:ППДБ са толкова хитри, че

...
Карлос Контрера от ВМРО във Фейсбук:ППДБ са толкова хитри, че
Коментари Харесай

Ето това е снимка на завладяната държава: Карлос Контрера

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация във Facebook:

ППДБ са толкоз хитри, че са се самозаписвали по какъв начин считат да употребяват службите за бухалки и събиране на информация.

Ето това е фотография на превзетата страна! Вече става напълно ясно каква е философията на ППДБ за бранш сигурност - да овладеят службите, да сложат политически назначения и да употребяват службите за сигурност за партийни цели.

Още юни 2023г предизвестих, че Кирил Петков и Христо Иванов посредством Денков желаят да си инсталират партиец в ДАНС. Така и стана - някогашният народен представител от Политическа партия - Петър Петров, стана зам.-председател на ДАНС. Задачата му беше ясна - осъществяване на партийни поръчения, а не битка с престъпността и отбрана на националната сигурност.

В записа се загатва и по какъв начин са си инсталирали Главен секретар в Министерство на вътрешните работи (същият Коцев, упрекнат след това за ОПГ и контрабанда).

Това ли ви е смяната!

ППДБ са Срам и срам за страната. Защо още не са привикани в прокуратурата, за какво не им е пожелан имунитетът?

Трябва цялостна деполитизация на ДАНС и Министерство на вътрешните работи, тъй като другояче службите се трансформират в политически бухалки, а не в стожери на сигурността на страната!

 Неплатена форма
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР