Карлос Контрера от ВМРО нападна Българския хелзински комитет /БХК/ в

...
Карлос Контрера от ВМРО нападна Българския хелзински комитет /БХК/ в
Коментари Харесай

Карлос Контрера нападна яростно Българския хелзински комитет

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация атакува Българския хелзински комитет /БХК/ в отворено писамо. Според него за тях „ хора на годината “ са килърът Джок Полфрийман и насилникът на заболели хора – Емили .

Това са „ полезностите “ на Българския хелзинкски комитет и неговите кресливи представители, безапелационен е Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация. След като нощес той написа ядосан пост в обществената мрежа Фейсбук, през днешния ден той пусна и отворено писмо до „ правозащитната “ организация, която е под патронажа на Красимир Кънев.

Повод за крайната реакция е, на което се вижда по какъв начин Емили (номинирана за „ Човек на годината “ от БХК) води на каишка момче с забележими ментални дефицити и му подмята предмети, които то да носи като куче. Всичко това се разиграва под зорките погледи на „ Чеченеца “ и „ Тошо куката “ в пловдивски мол.

„ За никого към този момент не е загадка, че вместо да защитавате правата на индивида, Вие промоцирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници “ , акцентира Контрера.

Председателят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет обръща внимание на премиите, които БХК раздава на „ заслужили “ фигури в България. Сред тях е килърът на българско момче Джок Полфрийман , освободен предварително от пандиза, с помощта на правната отбрана на Кънев и подопечното му Неправителствени организации и Емили Йорданова. Последното стана скандално известно със систематичното нарушение на законите, карайки тротинетка с превишена скорост по автомагистралата. За това вместо наказване, получи обществено подучване от БХК, безапелационни са от Вътрешна македонска революционна организация. 

Контрера добавя:

„ Тази година може да премиите Чеченеца и Тошо Куката. Догодина може да връчите премия и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната кал, в която се въргаляте и грухтите със удовлетворение. Емили ги направи известни с това, че вземат участие във видеото и дават добър образец на нашите деца. “

Въпреки посочените публично неприемливи образци за поощряване на незаконните прояви на контингента на БХК, общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация се обръща към Красимир Кънев с зов:

„ Очаквам от Вас един път най-малко да постъпите като хора и обществено да заклеймите държанието. “

Припомняме, че Карлос Контрера беше измежду първите обществени персони, които през вчерашния ден реагираха по скандалния случай. В своя профил във Фейсбук той прикани страната, в лицето на всички, имащи отношение институции, да реагира и да приложи цялата тежест на закона .

Днес на постоянното съвещание на СОС като ръководител на групата на Вътрешна македонска революционна организация той ще повдигне тематиката и пред сътрудниците си от Столична община.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР