Карлос Алкарас заличи и последното съмнение, че някой може да

...
Карлос Алкарас заличи и последното съмнение, че някой може да
Коментари Харесай

Карлос Алкарас: Трудно е да бъда по-добър от това


Карлос Алкарас заличи и последното подозрение, че някой може да го спре на Мастърс шампионата в Мадрид. И въпреки испанецът да е основал облик на скромна персона, му беше мъчно да отговори на въпроса може ли да вдигне още по-високо равнището си от това, което сподели против Александър Зверев.

В повтаряне на миналогодишния край, международният №2 не остави шансове на германеца и го надигра с 6-1, 6-2.

„ Трудно е да бъда по-добър от това, което демонстрирах против Зверев. Ще би трябвало да приказвам с моя треньор. От моя позиция, не знам какво можеше да направя по-добре, само че ще приказвам с Хуан Карлос “ – сподели Алкарас в изявление за Tennis Channel.

Действащият първенец е в серия от 18 следващи победи на испанска земя, а от началото на сезона има баланс от 26-2. Ако победи в Мадрид, Алкарас ще вдигне четвъртия си трофей за 2023 година. Нещо повече – за него ще е задоволително единствено да играе мач в Рим, с цел да си подсигурява първото място в международната класация.

„ Миналата година аз към момента бях едно дете, до момента в който в този момент е доста по-различно. Вече се усещам на мястото си. Усещам доста поддръжка в мачовете ми. Навсякъде, където играя, трибуните са цялостни. Не е за поверие какъв брой обич получавам от хората “ – сподели Карлос.

Представянето му притегля освен почитатели, само че и звезди от други спортове. Винисиус, Феде Валверде, Дани Себайос и други звезди на „ Реал “ (Мадрид) гледаха мача му против Григор Димитров. А в испанската столица Алкарас имаше опцията и да се срещне с футболната легенда Серхио Рамос.

„ Говорих с него и брачната половинка му след мача (бел.авт. с Александър Зверев).  Не мога да допускам, че някой като него гледа мой дуел. Той е суперзвезда и ме гледа ”.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР