Карлос Алкарас трябваше да прекара по-малко от час на корта

...
Карлос Алкарас трябваше да прекара по-малко от час на корта
Коментари Харесай

Не се срамувайте, питайте: Неловко мълчание на пресконференцията на Алкарас

Карлос Алкарас трябваше да прекара по-малко от час на корта в първия си дуел на тазгодишния US Open, откакто съперникът му на старта в лицето на Доминик Кьопфер получи травма още в самото начало на конфликта им тази нощ и бе заставен да се откаже след едвам 58 минути игра. Впоследствие миналогодишният първенец в конкуренцията се насочи към залата за конференции, където обаче станахме очевидци на много необикновена обстановка.

Макар медийното внимание към международния №1 да е голямо след всички забележителни триумфи, които реализира, то по време на днешната му конференция публицистите като че ли се опасяваха да зададат въпросите си. След като пресаташето на шампионата разгласи началото на конференцията и попита кой от присъстващите желае да вземе думата пръв, настана неловка тишина, която породи известна доза комплициране и у самия Карлитос.

" Някой, който желае да стартира? Хайде, не се срамувайте. Вие сте тук. Карлос е там. Трябва да зададете въпрос ", подходи с възприятие за комизъм пресаташето, като няколко секунди по-късно испанска журналистка бе първата, която реши да се " престраши ".

Carlos Alcaraz waiting for questions during his US Open press conference

“Ok who would like to start? ”

Carlos looks around.

“Don’t be shy… anybody. Don’t be shy. You’re here. Carlos is there. You have to ask a question ”
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР