Карлос Алкарас спечели след 6-4, 6-4 срещу руснака Даниил Медведев

...
Карлос Алкарас спечели след 6-4, 6-4 срещу руснака Даниил Медведев
Коментари Харесай

Алкарас би Медведев, излиза пак срещу Джокович

Карлос Алкарас завоюва след 6-4, 6-4 против руснака Даниил Медведев в Червената група на Финалите на АТП в Торино.

Двубоят беше без значение за първенеца от 2020 година Медведев, който към този момент си бе обезпечил класиране за идната фаза. Алкарас завоюва за 81 минути игра и по този начин и двамата не престават към полуфиналите.

В тях Алкарас, като победител в групата, ще срещне втория от зелената група Новак Джокович. За испанеца това е първо присъединяване в Топ 4 на Финалите. През този сезон те играха три пъти между тях. Водачът в международната класация взе два от тези дуели, само че отстъпи в епичния край на Уимбълдън.

Медведев ще срещне спечелилия от Зелената група. Те имат четири дуела един против различен единствено тази година. Руснакът завоюва първите два, а италианецът взе идващите два.

Срещу Медведев Алкарас трябваше да отрази единствено две точки за пробив в целия мач. И двете – още в четвъртия гейм. След това първенецът от Уимбълдън нямаше усложнения при своите подавания. Освен това испанецът проби по един път в сетовете, с цел да победи. Първият пробив пристигна в седмия гейм, а вторият – в деветия гейм на втория сет.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР