Карлос Алкарас си навлече гнева на една от най-големите неправителствени

...
Карлос Алкарас си навлече гнева на една от най-големите неправителствени
Коментари Харесай

В Испания скочиха на Карлос Алкарас

Карлос Алкарас си навлече гнева на една от най-големите неправителствени организации в Испания – РЕТА поради изненадващата му поява на битка с бикове в Мурсия.

20-годишният тенисист отнесе много рецензии в родината си и след отхвърли да взе участие в мачовете на националния тим за купа „ Дейвис “. За похлупак пристигна и новата офанзива.

Карлос се появи във VIP-ложата на Plaza de Toros в Мурсия дружно с легендата на Реал Мадрид Хосе Антонио Камачо и именитият бикоборец Пеперин Лурия.

Само час и нещо след фотосите, доказващи, че Алкарас е бил на шоуто, от PETA (Хора за етично отношение към животните) подскочиха със следния текст.

„ Карлос Алкарас, тенисът е спорт, само че тормозът на животни не е. Борбите с бикове са изтезание, а не просвета. Няма нищо атрактивно в това да намушкваш и измъчваш животни до болежка и кръв. Преобладаващата част от младежите в Испания отхвърлят битките с бикове поради кървавия театър. Молим те да не подкрепяш битките с бикове и да обещаеш, че в никакъв случай повече няма да посетиш сходно събитие “.

Алкарас, който завоюва Уимбълдън тази година и не съумя да отбрани купата си на US Open, към момента не е отговори.

Той ще се завърне на корта в Пекин, когато в интервала 29 септември – 4 октомври ще се състои шампионатът на ATP 500. Наш Гришо също е измежду участниците.  Другите светила са Даниил Медведев, Холгер Руне, Каспър Рууд, Яник Синер, Стефанос Циципас, Андрей Рубльов и Александър Зверев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР