Карлос Алкарас се класира за полуфиналите в дебютното си участие

...
Карлос Алкарас се класира за полуфиналите в дебютното си участие
Коментари Харесай

Алкарас си уреди сблъсък с Джокович в Торино след чиста победа над Медведев

Карлос Алкарас се класира за полуфиналите в дебютното си присъединяване във Финалите на ATP, откакто в последния си мач от Червената група съкруши Даниил Медведев с 6-4, 6-4 за към един час и 20 минути игра.


Испанецът се нуждаеше от наложителен триумф над руснака, който към този момент си бе подсигурил място във финалното каре, и го реализира, откакто осъществя по един пробив и в двете елементи. Сблъсъкът бе доста оспорван, като основната разлика пристигна от това, че дебютантът избави и двете точки за пробив пред Медведев, до момента в който третият в света загуби на два пъти подаването си.

Иначе, и двамата сервираха мощно, като завършиха с позитивен баланс при уинърите и непредизвиканите неточности – 22-11 за Алкарас, до момента в който Медведев се регистрира с 14 завършващи удари и 8 непредизвикани.

Чистият триумф на Алкарас му подсигурява и първото място в крайното нареждане на Червената група. Това значи, че в полуфиналите на сингъл той ще срещне международния номер 1 и настоящ първенец Новак Джокович, който остана втори в Зелената група. Медведев пък ще има за противник в последните четири представителя на домакините Яник Синер, който е без неточност досега след три поредни победи.

Довечера от 22:00 часа българско време Андрей Рубльов и Александър Зверев се изправят един против различен в мач без значение. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР