Карлос Алкарас изрази задоволство от формата си при победата с

...
Карлос Алкарас изрази задоволство от формата си при победата с
Коментари Харесай

Алкарас е доволен от нивото си в края на сезона

Карлос Алкарас изрази удовлетворение от формата си при успеха с 6:4, 6:4 над Джовани Перикар в първия кръг на АТР 500 шампионата на твърди кортове в Пекин.

„ Наистина съм удовлетворен от равнището, на което играх през днешния ден. Не беше по никакъв начин елементарен дуел. Беше мъчно да намеря темп в играта от главната линия “, разяснява Алкарас след срещата.

И в двата сета испанецът си осигуряваше ранен пробив и съумя да затвори дуела в две елементи.

„ Мисля, че направих това, което трябваше: вкарвах оптимално доста ретури, с които го поставях напрегнат при негов сервис. В същото време се възползвах от всяка добра опция от главната линия, което е значимо за моята игра “, добави първенецът от „ Ролан Гарос “ и Уимбълдън.

Алкарас взе участие в шампионата за втора поредна година и не спести похвали за уредниците.

„ За мен този шампионат е в действителност е доста добър. Имаме доста уреди. Фитнесът е страховит, съблекалните, салонът за играчите. Всичко е направено съгласно нашите потребности. Феновете и хората тук като цяло са доста благи. Те постоянно се пробват и намират метод да ни оказват помощ, да ни накарат да се усещаме удобно тук “, добави Алкарас.

Във втория кръг испанецът ще срещне Талон Хрийкспоор, против който води с 3-0 победи в директните дуели.

Преди шампионата в Пекин Алкарас стана третият тенисист, който си подсигурява място във финалите на АТР в Торино, които ще се проведат в интервала 10-17 ноември.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР