Карлос Алкарас имаше слаба тенис седмица за своите стандарти, след

...
Карлос Алкарас имаше слаба тенис седмица за своите стандарти, след
Коментари Харесай

Трябва да има наказания за тези картофи: Кирьос защити Алкарас и се нахвърли на съдиите

Карлос Алкарас имаше слаба тенис седмица за своите стандарти, откакто позволи първото си проваляне от Ролан Гарос насам. Световният номер едно позволи изненадващо проваляне в 1/4-финалната фаза на Мастърса в Торонто, отстъпвайки в поредни сетове на Томи Пол и самичък призна по какъв начин е играл доста под нормалното си равнище в хода на цялата седмица.

Испанецът пък очевидно не беше благополучен от своето равнище в мача против Пол и не можа да скрие разочарованието си, което докара до хвърлена от него ракета в края на първия сет. Това накара някои от првържениците на Новак Джокович да изразят своето неодобрение, че Алкарас не е бил глобен даже с предизвестия от съдията на стола, а Ник Кирьос незабавно влезе в полемиката, с цел да оправдае дейностите на своя сътрудник:

Кого по дяволите го интересува? Този пич ще носи тениса на гърба си през идващото десетилетие. Хубаво е по какъв начин демонстрира, че въпреки всичко и той е човек. Просто е отчаян от представянето си. Също по този начин е време да стартират да се дават санкции и на съдиите.

Интересното е, че някогашният финалист на Уимбълдън е поставил емотикон на картоф в края на последното си изречение, а както знаем, то в предишното австралиецът е употребява обръщението " картоф " и " картофена глава " към редица от най-реноминираните съдии в ATP Тура.

Who the fu*k cares…. The dude is gonna be carrying the tennis load for the next decade.. good on him for showing he is human. Frustrated not playing up to standards. Also let’s start giving codes to umpires
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР