Карлос Алкарас е призван за велики неща в тениса, а

...
Карлос Алкарас е призван за велики неща в тениса, а
Коментари Харесай

Хуан Карлос Фереро: Алкарас е способен на велики неща в тениса

Карлос Алкарас е предназначен за велики неща в тениса, а вярата във опциите му е главно оръжие да ги реализира, има вяра треньорът му Хуан Карлос Фереро, представен от " Ройтерс ". Алкарас, който навърши 20 години предишния месец, завоюва купата на Откритото състезание на Съединени американски щати през септември и стана най-младият тенисист, който оглави международната класация на АТП.

" Мисля, че той е подготвен да опита да направи огромни неща в тениса. Не знам дали ще бъде на този шампионат, само че мисля, че е подготвен, разяснява Фереро, който работи с Алкарас близо пет години.

" Той има огромни фантазии за това, което може да реализира. Вярва, че може да излезе на корта и да победи който и да е ", добави испанецът.

" Очарован съм от равнището му, само че аз съм с него към този момент съвсем пет години, тъй че дано кажем, че познавам до каква степен е кадърен да играе ", сподели Фереро.

" Най-впечатляващите неща ги прави в най-важните моменти на шампионата. Най-впечатляващото за мен е, че той демонстрира най-хубавото си равнище против най-хубавите ", сподели още треньорът.

" Той е кадърен да направи всевъзможен удар на корта. Ако искаш от него да излезе на мрежата на точка за мача, той е кадърен да го направи. Физически той е на 100%, той е подготвен за шампионата ", сподели още Хуан Карлос Фереро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР