Карлос Алкарас е най-впечатляващият млад тенисист по настоящем и той

...
Карлос Алкарас е най-впечатляващият млад тенисист по настоящем и той
Коментари Харесай

Ново впечатляващо представяне: Алкарас показа пълно превъзходство над Фучович

Карлос Алкарас е най-впечатляващият млад тенисист в този момент и той не стопира да показва, че не просто е бъдещето на спорта, а неговото настояще. Тийнейджърът неотдавна доближи до полуфиналите на Мастърса в Инидън Уелс и там остана на крачка от незабравим триумф против Рафаел Надал. Младокът пък показa, че е задоволително напред в развиването си, с цел да задържи това високо равнище за нескончаем интервал от време и тази нощ изнесе следващо мощно показване, с цел да разгроми коравия Мартон Фучович с 6:3 6:2 и по този начин да откри място в третия кръг, където ще се изправи против Марин Чилич.

18-годишният състезател направи доста мощен старт, който му разреши да се откъсне напред с 3:0 гейма и някогашният финалист от София нямаше никакъв отговор на мощните удари от другата страна на мрежата. Алкарас използваше всяка една опция да потърси линиите на корта, а точността му беше повече от впечатляваща и скоро първият сет отиде в актива на любимеца.

Световният номер 16 сподели мощен темперамент при започване на втората част и измъкна няколко доста оспорвани гейма, с което взе задатък от 4:1 гейма. Това като че ли пречупи унгареца, чиято мотивация изглеждаше на изчерпване по-висококласираният играч нямаше проблеми да запише нова гръмка победа през сегашния сезон.

Dream debut
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР