Карлос Алкарас е на път да направи дубъл, като спечели

...
Карлос Алкарас е на път да направи дубъл, като спечели
Коментари Харесай

Ще успее ли Алкарас да спечели две поредни години титлите и в Барселона и в Мадрид

Карлос Алкарас е на път да направи дубъл, като завоюва в две следващи години шампионатите в Барселона и Мадрид. Световният номер 2 в профил нощес Григор Димитров с 2:0 сета по пътя си към осминафиналите на тенис шампионата от сериите Мастърс в испанската столица.

Алкарас, който се радва на поддръжката на родната аудитория, ще се изправи против Александър Зверев в реванш от миналогодишния край в Мадрид, извоюван от Алкарас в два сета. Зверев води с 3-1 победи в срещите посред им, последната от които той записа на четвъртфиналите на последното издание на Ролан Гарос.

„ Много желая да играя против Саша. Играхме няколко пъти към този момент. Искам да покажа най-хубавото на което съм кадърен тук пред моята аудитория. Имам страхотни мемоари от финала предходната година, само че ще би трябвало да съм доста съсредоточен в този мач. Знам, че Саша е в действителност добър състезател, с нападателен жанр на игра и с положителни сервиси. Трябва да покажа всичките си умения, с цел да печеля и да се класирам напред ", съобщи Алкарас.

Ако Алкарас завоюва и тази година купата в Мадрид, откакто отбрани сполучливо трофея си от Барселона предходната неделя, той ще реализира дубъл, печелейки двата шампионата в две следващи години. Испанецът завоюва 17 следващи срещи на испанска земя, а с цел да грабне трофея още веднъж би трябвало да вземе 21 мача.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР