Карло Анчелоти заяви, че ще мисли за следващия клуб, в

...
Карло Анчелоти заяви, че ще мисли за следващия клуб, в
Коментари Харесай

Анчелоти ще слуша оферти в края на сезона

Карло Анчелоти съобщи, че ще мисли за идващия клуб, в който ще работи, през лятото, когато актуалният му договор с Байерн изтича. Той бе уволнен от баварците предишния месец, само че получава отплата от клуба до края на сезона. Италианецът показа, че е подготвен да се завърне във Висшата лига, само че не желае да “притеснява” Антонио Конте със спекулации за Челси.

“Имам време да виждам футбол. Готов съм за нови провокации, само че не в този момент. Договорът ми с Байерн изтича в края на сезона и тогава ще чувам предложения, съобщи Анчелоти пред италианско радио. - Искам сериозен план, в който ще получа време и успокоение, само че знам, че това не е елементарно да се откри. Чакам и нещо ще изскочи.”

“Висшата лига е доста забавно състезание. Атмосферата е невероятна, само че и в Бундеслигата стадионите са страхотни. Всеки ден има нови спекулации за бъдещето ми - Хърватия, Китай, Евертън, Челси. Не разстройвайте моя другар Антонио, с него непрекъснато си говорим”, добави Карло.

“Серия А е доста забавна. Милан направи доста промени и четвъртото място би било добра цел, само че няма да е елементарно. Виждам се да работя в Рома, само че не казвайте на Еузебио Ди Франческо. Истината е, че желая да работя и ще чувам предложения в края на сезона”, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР