Карло Анчелоти вече не е треньор на Байерн, след като

...
Карло Анчелоти вече не е треньор на Байерн, след като
Коментари Харесай

Край! Байерн уволни Анчелоти!

Карло Анчелоти към този момент не е треньор на Байерн, откакто беше уволнен от управлението след незабавното съвещание през днешния ден следобяд. Новината към момента е оповестена единствено от най-тиражния вестник в Германия "Билд ", само че се чака скоро това да сторят публично и от клуба.

Анчелоти е на дръвника, даже заместниците му са ясни

Срещата по върховете беше свикана поради слабия старт на сезона и най-много поради тежкото проваляне от Пари Сен Жермен в сряда вечер. Тогава баварците паднаха с 0:3, а огромна част от звездите им или останаха на пейката, или въобще не попаднаха в групата.

ПСЖ се подигра с Байерн след шоу на скъпите си звезди

По-рано денем италианският експерт се прибра в Мюнхен с полета от Париж дружно с цялата делегация. Той, както и главните управителни фактори, останаха безмълвни на летището в очакване на съвещанието.

Спешна среща в Байерн

През уикенда в мача с Херта Байерн ще бъде управителен от досегашния асистент на Анчелоти - Вили Саньол. Бившият състезател на баварците има опит отпред на Бордо в интервала 2014-2016 година, преди да влезе в щаба на именития експерт.

Шеф на баварците: Това не беше Байерн

Най-спряганото име за непрекъснат заместител на 58-годишния италианец е това на Томас Тухел, който до края на предишния сезон води Борусия Дортмунд, само че си потегли след недоразумение с управлението.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР