Карло Анчелоти вече не е мениджър на Байерн (Мюнхен), обявиха

...
Карло Анчелоти вече не е мениджър на Байерн (Мюнхен), обявиха
Коментари Харесай

Анчелоти изхвърча от Байерн, замени го Саньол

Карло Анчелоти към този момент не е управител на Байерн (Мюнхен), оповестиха от формалния уебсайт на баварците. Клубът удостоверява, че на незабавната среща на управлението преди броени минути е взето решение Карлето да бъде освободен от поста си. Поводът за недоволството на шефоевте на баварците е срамната загуба с 0:3 от ПСЖ в Шампионската лига нощес, съобщи Sporta.bg.

Временен правоприемник на някогашния треньор на Рeал (Мадрид) ще бъде асистентът му Уили Саньол. Немският исполин ще разчита на 40-годишния някогашен футболист на отбора, до момента в който откри съвършения вид за заместител. За горещия стол в Байерн се спрягат имената на някогашния треньор на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел, както и на шлагера измежду мениджърите в Германия Юлиан Нагелсман. 30-годишният експерт в този момент води тима на Хофенхайм.

Байерн стартира нерешително и сезона в Бундеслигата. Макар да изостава единствено на 3 точки от Борусия (Дортмунд), отборът не съумява да се стикова и не демонстрира по никакъв начин безапелационна игра. Бившият треньор на Реал (Мадрид) пое Байерн през лятото на 2016, когато размени на поста Пеп Гуардиола. Той направи добър първи сезон, само че не реализира мечтаните резултати, сложени като цел от управлението на клуба.

Най-ядосан от провалянето против ПСЖ бе генералният шеф на немския отличник Карл-Хайнц Румениге. " Това е проваляне, за което се постанова да приказваме и обсъдим. Длъжни сме да проучваме тази загуба и да си създадем изводите. Това, което видяхме на терена в този мач, не беше мюнхенския Байерн. Мисля, че всеки би се съгласил ", показа разочарованият някогашен футболист на баварците.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР