Карло Анчелоти сложи край на спекулациите относно бъдещето си, като

...
Карло Анчелоти сложи край на спекулациите относно бъдещето си, като
Коментари Харесай

Карло Анчелоти потвърди, че остава в Реал Мадрид: Беше ми гарантирано

Карло Анчелоти постави завършек на спекулациите по отношение на бъдещето си, като сподели, че ще извърши контракта си с Реал Мадрид, който изтича през лятото на 2024 година.

Президентът на бразилската Футболна асоциация Еналдо Родригес сподели пред Ройтерс през март, че италианецът би бил добър избор да заеме свободния пост на треньор на " селесао ", в случай че е разполагаем след края на сезона в Европа.

Спекулациите към бъдещето на Анчелоти се усилиха след в мач-реванш от полуфиналите в Шампионската лига по-рано тази седмица.

" Всички знаят доста добре каква тъкмо е моята обстановка: имам контракт до края на сезон 2023-2024 и желая да остана ", сподели Анчелоти на конференция, показвайки неспокойствие след въпрос за интереса от страна на Бразилия.

Когато кореспондент попита дали клубът го е уверил, че остава, Анчелоти отговори изрично: " Да! "

От Реал Мадрид към момента не са създали публично изказване по отношение на бъдещето на италианския експерт. Президентът на мадридчани Флорентино Перес даде неразбираем отговор на въпрос за бъдещето на Карло Анчелоти след във финала за купата на Испания против Осасуна на 6 май.

Carlo Ancelotti: “I met with Florentino Pérez yesterday and he’s supporting me, he has confidence in me. We’ll continue together ”. ️

“The club guaranteed to me that I’m gonna stay. Brazil? The whole world knows I’m under contract here and I want to stay ”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)

Анчелоти към този момент се срещна с избухливия темперамент на Перес, когато беше уволнен през 2015 година, единствено 12 месеца откакто изведе " белите " до дълго чакания десети трофей в Шампионската лига.

" Можеше да бъде и по-добър сезон, само че като цяло съм удовлетворен. Не сме удовлетворени от изявите ни в шампионата, само че се борихме до самия край в другите шампионати, като спечелихме три от тях ", сподели Анчелоти, запитан по какъв начин би оценил акцията на Реал Мадрид.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР