Карло Анчелоти повдигна съмнения относно функционирането на системата VAR в

...
Карло Анчелоти повдигна съмнения относно функционирането на системата VAR в
Коментари Харесай

Бъдещето на Анчелоти в Реал Мадрид зависи от три мача

Карло Анчелоти повдигна подозрения по отношение на действието на системата VAR в Испания след провалянето от Реал Мадрид в " Ел Класико ", само че в това време се появиха подозрения и за неговото треньорско бъдеще на " Сантиаго Бернабеу ", което сигурно ще има доста по-ясна картина след края на април.

Италианецът ще прекара тези 10 дни в доста неприятно въодушевление заради обстоятелството, че Барса на процедура подпечата купата в Ла Лига с успеха с 2:1 на „ Камп Ноу “, само че също по този начин е наясно, че през април ще се бори за работата си в " кралския клуб ", изключително в обстановка, в която е известно, че Флорентино Перес не е задържал нито един треньор, който да е приключил сезона без трофей (клубното международно състезание се смята за трофей от предходната година).
 
Както твърди авторитетният " AS ", Анчелоти ще има три " финални мача " в първите 18 дни на април, т.е. мачовете против Барселона и Челси ще дадат по-ясна картина дали той ще върне доверието в Перес, или още веднъж ще забележим сюжет като в първия стадий, когато беше уволнен след края на втория сезон.

В началото на април Реал Мадрид играе реванша против Барселона за Купата на Краля и от това ще зависи дали отборът ще остане " жив " в Купата, само че се чака двата мача против Челси на 12 и 18 април да бъдат решаващи.

Тези три мача са посочени като " финални " за италианския експерт и играчите му и могат тотално да преобърнат хода на сезона и в последна сметка огромното отчаяние от " Ел Класико " и неприятната обстановка в Примера бързо да бъдат забравени.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР