Карло Анчелоти не смята да стартира същински преговори за поста

...
Карло Анчелоти не смята да стартира същински преговори за поста
Коментари Харесай

Анчелоти има причина да държи Италия в неведение

Карло Анчелоти не счита да започва истински договаряния за поста на народен селекционер на Италия, до момента в който бъдещето на президента на локалната футболна федерация Карло Тавекио не бъде изяснено.

Анчелоти желае промяна, другояче не се захваща с Италия

Бившият треньор на Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен, Челси и Милан е най-сериозният любимец за длъжността, която бе овакантена след уволнението на Джампиеро Вентура. Последният донесе исторически позор за Италия, като за първи път от 1958 година насам страната не съумя да се класира за Мондиала.

Морати: Анчелоти е съвършен за селекционер на Италия

Вестник „ Кориере каузи сера” удостоверява информациите, които се тиражират към този момент дни наред - че Анчелоти ще се заеме със задачата единствено при съществуването на съответен план. Последното предпочитание на именития експерт е да влезе в ролята на „ гръмоотвод” за Тавекио, който отхвърля да подаде оставка макар многочислените апели да го стори.

По тази причина Анчелоти ще изчака съвещанието на федерацията в края на месеца (28 ноември) и чак тогава ще се впусне в по-подробни договаряния. Освен всичко друго той няма да заеме поста до 1 юли следващата година, когато официално изтича контракта му с Байерн Мюнхен. Италианецът няма да трансформира първичното желание да си вземе отмора до края на сезон 2017/2018.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР