Карло Анчелоти може да получи най-тежкото наказание в кариерата си

...
Карло Анчелоти може да получи най-тежкото наказание в кариерата си
Коментари Харесай

„Татко Карло“ може да бъде отстранен за 4 мача след свой коментар за съдийството

Карло Анчелоти може да получи най-тежкото наказване в кариерата си на треньор след мненията по адрес на съдийството в мача против Жирона през уикенда, пиеш AS.

Наставникът на Реал Мадрид съобщи, че реферът на срещата - Мелеро Лопес, е дал несъществуваща дузпа за играта с ръка на Марко Асенсио, когато гостите изравниха резултата.

„ Няма дузпа и той не допира топката с ръка. Говорих си с Асенсио и в действителност позицията му е странна, само че не допира топката с лявата си ръка. Ако това беше станало, по този начин или другояче лявата му ръка беше прилепена към тялото. Не знам, те са си я измислили. Какво да върша?! Не мога да кажа нищо повече “, бяха думите на „ Татко Карло “ по време на конференцията след мача.

За това експертът го грозят до 4 мача наказване, в случай че Дисциплинарната комисия към Ла Лига реши да приложи цялата суровост на закона против него.

Лопес по-късно изкара и първия червен картон в кариерата на Тони Кроос, оставяйки „ кралския клуб “ в понижен състав в десетина минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР