Карли Саймън станала близка приятелка с бившата първа дама Джаки

...
Карли Саймън станала близка приятелка с бившата първа дама Джаки
Коментари Харесай

Скандално разкритие за Джаки Кенеди, мъжа й и мъртвото им дете

Карли Саймън станала близка другарка с някогашната първа дама Джаки Кенеди през последните години от живота й. В новата си мемоарна книга певицата споделя по какъв начин Джаки въобще не се интересувала от аферите на мъжа си и не оставяла те да я разстроят.

В изявление за NBC Саймън разкрива и още нещо - че Кенеди не участвал в деня, в който Джаки ражда мъртво дете.

"Някои неща й се отразяваха повече, в сравнение с обстоятелството, че той имаше афери. Като да вземем за пример, да не е там, когато детето им се ражда, а да е с любовницата си, до момента в който Джаки е в болничното заведение. Това я нарани повече ".

Кенеди е участвал на раждането на Карълайн, Джон Джуниър и Патрик, който умира като новородено, само че през 1965 година, когато бебето им е мъртвородено, той е на яхта в Средиземно море с любовницата си. Той решил, че откакто за детето няма никакъв късмет, няма смисъл да бърза, с цел да се прибере.

"Тя ми показа, че е знаела за аферите му. Не е имала нищо срещу наличието им в живота им, защото знаеше, че Джак я обича доста повече, в сравнение с всяка една от тях ", споделя още Саймън.

Джаки и Карли се срещат през 1983 година. Тогава Саймън е на 38 години, а някогашната първа дама на 54 година Тя давала препоръки на певицата по този начин, както никой различен не можел.

"Всички се притесняваха да изразят мнението си, само че Джаки не беше такава ", споделя Саймън. За нея, Кенеди е била "майката, която в никакъв случай не е имала ". Двете били толкоз близки, че Саймън била една от дребното хора, поканени в дома на Джаки, с цел да си кажат довиждане в последните и дни.

"Държах ръката й и й споделих, че я обичам ", споделя Саймън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР