Карлес Аленя и Хосе Арнаис от следващия сезон вече ще

...
Карлес Аленя и Хосе Арнаис от следващия сезон вече ще
Коментари Харесай

Аленя и Арнаис стават част от първия отбор на Барселона

Карлес Аленя и Хосе Арнаис от идващия сезон към този момент ще бъдат неизменима част от първия състав на Барселона, осведоми „ Sport “. В момента те не престават да бъдат играчи на втория отбор на каталунците, макар че доста постоянно да употребявани от старши треньора Ернесто Валверде и водят подготвителен режм с първия състав.

Аленя се чака да влезе в ролята на Рафиня Алкантара, който ще бъде продаден на Интер или различен тим през летния трансферен прозорец.

20-годишният футболист има контракт с Барселона до лятото на 2020 година. Преминаването му като част от първия тим на каталунците ще бъде ускорено. Промяната ще докара до автоматизираното увеличение на неговата освобождаваща уговорка на стойност 75 милиона евро.

Арнаис има контракт с Барселона до 2022 година. Той се чака да заеме мястото на Жерар Деулофеу в състава на Валверде.

Освобождаващата уговорка в контракта на Арнаис с Барселона през първите две години е 20 милиона, а по-късно нараства на 40 милиона евро.

Към Арнаис има доста сериозен интерес от няколко британски тима и не е изключено да бъде продаден още през летния трансферен прозорец, в случай че Барселона реализира привличането на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР