Карл Юнг е казал Сънищата... неизменно се стремят да изразят

...
Карл Юнг е казал Сънищата... неизменно се стремят да изразят
Коментари Харесай

Сънищата, които не трябва да игнорираме

Карл Юнг е споделил „ Сънищата... непроменяемо се стремят да изразят нещо, което егото не знае и не схваща. "  

Знаете ли, че в случай че сънувате пожар, огън, то това постоянно демонстрира вашето предпочитание за промяна, само че може и да е предизвестие за рискови обстановки. Някои хора сънуват сексуални сънища, невярност, които постоянно символизират потискани стремежи, потребност от изложение, боязън от загуба на непосредствен човек, неодобрение във връзката, по какъв начин се чувствате във вашето тяло.

Вижте няколко сънища, които не трябва да игнорирате:

Пари

Сънищата за пари, нормално ни карат да се усмихнем на сутринта. Този сън символизира шанс, само че и по какъв начин възприемаме себе си. Ако в съня си печелите от лотария, то това символизира смяна в живота. В случай, че давате пари, може би в действителния живот се страхувате от някакви загуби.

Сънищата за пари се отнасят до сърцевината на нашите страсти към изобилието и просперитета. Ако скоро сте сънували пари се запитайте: Имате ли задължения? Какво ще извършите, в случай че спечелите от
лотарията? Парите символизират потока на живота.

Бременност

Сънищата за бременност символизират огромен напредък и развиване, които могат да се касаят за бъдещи планове и стремежи, да ви хрумнат нови хрумвания. Ако сънувате бременност, задайте си следните въпроси: Какво се пробвате да създадете? Каква промяна срещате в живота? Дали не сте заченали и към момента не сте разбрали? Бременна ли сте с благоприятни условия?

Сън, в който летите

Сънищата, в които човек сънува, че лети, постоянно демонстрират нуждата от реализиране на някакви цели, следване на упоритост. Къде отивате? Имате ли проблеми със следването на посоките в живота? Летящите сънища са склонни да ни зареждат, когато се събудим. Имаме възприятие на независимост и дарба да реализираме всичко по пътя си.

Зъби

Сънищата за зъби са едни от най-честите. Ваденето на зъб се пояснява като нещо, което би трябвало да излезе, а развалените зъби символизират задържането на боязън и безпокойствие. Сънищата за паднали зъби   нормално подсказват за обстановки, в които сме попаднали и нормално предизвикващи стрес, като нова работа, боязън от загуба, липса на власт в връзките или неистини, които се държат скрити, написа Dunavmost.com

Къща /дом

Сънищата за дом символизират вътрешния ви свят и другите аспекти на личността. В взаимозависимост от типа на къщата или другите пространства, тълкуването може да се задълбочи. Къщите са за сигурност и комфорт. Таванът символизира скритите мемоари, а подземието може да значи вътрешен глас. Ако скоро сте сънували къща, запитайте се: Как се грижите за тялото си? Как ви възприема светът?

Смърт

Сънуването на смърт или умиране нормално символизира края на нещо (работа, връзка, ново начало след края), огромни промени в прочувствен проект. Тези сънища могат да бъдат и упътвания от непосредствен мъртвец.

 

 

Трафик Нюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР