Карл Уудс и Кийрън Хейлър бяха перфектни приятели този уикенд,

...
Карл Уудс и Кийрън Хейлър бяха перфектни приятели този уикенд,
Коментари Харесай

Бившите на Кейти Прайс Кийрън Хейлър и Карл Уудс се събират отново, тъй като общи приятели се шегуват, че е „неудобно“

Карл Уудс и Кийрън Хейлър бяха съвършени другари този уикенд, само че един общ другар акцентира неуместна обстановка за Кейти Прайс.

Бившата блестяща манекенка неотдавна разгласи, че ще напусне дома си в Западен Съсекс, наименуван Mucky Mansion, вечно, позволявайки на правосъдните реализатори да завладеят парцела след години на борба за нейния дом. Но въпреки да е изправена пред спомагателни финансови проблеми, тя също по този начин беше изцяло раздразнена от някогашните си и тяхното процъфтяващо другарство.

И двамата мъже не обърнаха внимание на разочарованието на Кейти този уикенд, до момента в който участваха на Silver Leas Polo в Хартфордшир и изглеждаха всички усмихнати, до момента в който споделяха видео от излизането си в обществените медии.

Въпреки това един от присъстващите им общи другари не можеше да не уточни, че срещата е била „ неуместна “, до момента в който шеговито постави ръка на устата им, до момента в който камерата се въртеше в близост. Това не е първият път, когато Кийрън и Карл прекарват времето си дружно, защото пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР