Карл Уедърс, който играеше ролята на превърналия се враг Аполо

...
Карл Уедърс, който играеше ролята на превърналия се враг Аполо
Коментари Харесай

Карл Уедърс, който играеше ролята на Аполо Крийд във филмите за Роки, почина на 76

Карл Уедърс, който играеше ролята на трансформиралия се зложелател Аполо Крийд във филмовия франчайз на Роки, умря. Той беше на 76.

„ Карл беше извънредно човешко създание, което живееше невероятен живот “, сподели фамилията на Уедърс в изказване в петък.

„ Чрез приноса си към киното, малкия екран, изкуството и спорта той е оставил незаличима диря и е приет в международен мащаб и измежду поколенията. “

Карл Уедърс, някогашен бранител на NFL, който стана холивудска екшън звезда, може би беше най-известен с ролята си на противника на Роки Балбоа, трансформирал се в съдружник във кино лентата „ Роки “ и трите му продължения със Силвестър Сталоун.

Роки, публикуван през 1976 година и с присъединяване на значително незнайния Сталоун, се трансформира в непредвиден рекламен и сериозен шлагер, грабвайки Оскар за най-хубав филм и изстрелвайки и двамата артисти до популярност.

Уедърс имаше и запаметяващи се функции като нахалния полковник Ал Дилън във кино лентата „ Хищник “ от 1987 година, с присъединяване на Арнолд Шварценегер, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР