Карл Фроч обяви, че е готов да се върне на

...
Карл Фроч обяви, че е готов да се върне на
Коментари Харесай

Карл Фроч се връща на ринга

Карл Фроч разгласи, че е подготвен да се върне на кръга, с цел да се изправи против Ютуб сензацията Джейк Пол. Бившият четирикратен първенец в суперсредна категория се отхвърли от бокса през 2015 година, само че няколко пъти флиртува с опцията да постави още веднъж ръкавиците. Кобрата призна, че на драго сърце би поставил завършек на приказката за Джейк Пол.

Ютубърът се трансформира в профи боксьор и към този момент има 6 победи от 6 мача на кръга. В събота Пол ще се изправи против Андерсон Силва. Фроч е подготвен да се срещне с Пол.

„ Ако можех да имам един финален мач щеше да е против Джейк Пол. С наслаждение бих го размазал на късчета. С лекост. Джейк Пол не може да се бие. Само се преструва. Той лъже хората. Има аудитория, това му го признавам. Прави пари от това, което умее най-добре. Но той не е професионален боксьор “, разгласи Фроч пред William Hill.

25-годишният Пол до момента не се е срещал с професионален боксьор. Фроч е 20 години по-възрастен от него.

„ Той знае да не ме приближава. По-голям е от мен, по-млад, по-тежък, по-свеж. Мисли си, че може да се боксира. Дори няма да упражнявам за този човек. Само със загрявка ще го удрям. Но той знае, че не може да се бие с мен, тъй като няма късмет. Бих се бил с него и брат му в една вечер. Просто ще ги удрям на почивки. Единият рунд единия, другият рунд – другия. Така ще могат да си почиват по 4 минути. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР