Каритас Русе търси 16 младежи, които да се включат като

...
Каритас Русе търси 16 младежи, които да се включат като
Коментари Харесай

Каритас Русе търси 16 младежи за международен проект

Каритас Русе търси 16 младежи, които да се включат като млади обучители в план " Приеми и промени ", в който вземат участие организации от 9 страни - Италия, България, Бразилия, Кабо Верде, Франция, Гърция, Италия, Португалия, Румъния, Испания.

Проектът, финансиран от Европейската комисия ще продължи три години, а главната му цел е да увеличи осведомеността на младежите на възраст сред 11 и 30 години във връзка с другите форми на принуждение и дискриминация, както и да насърчи тяхното присъединяване в разпространяването на приобщаваща и недискриминационна просвета.

Кандидатите би трябвало да са на възраст сред 18 и 26 години; да реализират дейни обществени действия и/или доброволческа работа към локални юношески организации; да имат характерни ползи по тематиките, свързани с дискриминирането и насилието; да бъдат отзивчиви и да вземат участие интензивно в дейностите на плана през трите години на осъществяване му и да владеят свободно британски език.

Избраните претенденти ще преминат курс на образование и ще придобият умения и познания за разпространение на просвета на приемливост и приобщаване. Освен това, утвърдените претенденти ще имат опцията да вземат участие в обмяна на опит (посещения в Италия, Гърция и Румъния) с други млади обучители от другите държави-участници в плана.

Срокът за кандидатстване е до 10 февруари като изпратите автобиография на британски език на [email protected].
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР