Карин Околие е от хората, които не се отказват лесно

...
Карин Околие е от хората, които не се отказват лесно
Коментари Харесай

Трудните отношения на Карин Околие с баща ѝ

Карин Околие е от хората, които не се отхвърлят елементарно от фантазиите си и се трудят интензивно, с цел да ги реализиран. Но даже тя от време на време би трябвало да одобри суровата реалност.

Като да вземем за пример травмите, които в последна сметка са я принудили да се откаже от професионалната си спортна кариера. В предаването на bTV Околие споделя, че след 16 години усилени тренировки и надпревари ѝ е било мъчно да се откаже и да направи прехода към това да се занимава с нещо друго.

Тя въпреки всичко остава покрай спорта, тъй като от известно време е водеща на спортните излъчвания на bTV. В седмичното токшоу обаче Карин Околие приказва и за сложните си взаимоотношения с татко си. Разбираме, че майка ѝ татко ѝ са отпътували отвън България, когато тя е била едвам на две години, поверена на грижите на баба си.

Около 10 месеца по-късно майката на Карин се връща, само че без татко ѝ. Самата тя споделя, че връзките им не са се развили по допустимо най-хубавия метод. И по този начин Карин прекарва идващите години без татко си. Той взема решение още веднъж да я потърси, когато тя е на седем.

Но някогашната лекоатлетка споделя, че още оттогава връзките ѝ с него не са изключително положителни. На въпрос дали усеща любовта на татко си тя дава отговор, че ѝ е мъчно, само че въпреки всичко рационално знае, че той я обича. Карин Околие признава, че въпреки татко ѝ сега да е в България, двамата рядко се виждат.

" С него в никакъв случай не сме имали доста мощна връзка ", добавя тя. Разкрива още, че татко ѝ е мощно набожен и се пробва да наложи вижданията и вярата си. Нещо, което не ѝ се нрави. " Рядко се виждаме и почтено казано тук виновността е моя, тъй като той има предпочитание, търси ме. "

Близките на Карин Околие обаче са единомислещи, че тя има собствен си метод да претърпява сложните моменти, затваряйки се в себе си. Така е претърпяла и една тежка разлъка с момче, с което е имала двугодишна връзка. " Чувствах се отхвърлена. " Но малко по-късно се среща и с сегашния си другар Ангел.

И тази връзка на Карин не е безпроблемна, само че самата тя твърди, че я е направила по-осъзната, тъй като е схванала, че можеш да се чувстваш добре във връзка и тя да не бъде токсична.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР