Карин дом - организация с водеща роля в предоставянето на

...
Карин дом - организация с водеща роля в предоставянето на
Коментари Харесай

Много благородно! Карин дом създава Детски фонд

Карин дом - организация с водеща роля в даването на професионални услуги за деца със специфични потребности и техните фамилии, основава " Детски фонд ", научи Varna24.bg .

Публикуваме за новата самодейност на неповторимото за България обществено заведение:

" Нищо не стартира с теб и не свършва с теб, само че ти може да промениш нещо по пътя си “, Иван Станчов, посланик и човеколюбец, създател на Фондация " Карин дом “.

Създаваме " Детски фонд ", който да обезпечи финансова резистентност на услугите за деца и фамилии. 

Карин дом е новаторски комплекс за обществени услуги за деца, който предлага цялостна поддръжка от най-ранна възраст. Карин дом е една от първите цивилен организации у нас, учредена през 1996г. Всяка година предлагаме професионални услуги и терапия на 350-400 деца и фамилии от цялата страна и сме горди с техните триумфи. Екипът ни е до фамилията от най-трудните моменти до най-важните достижения.

" Детски фонд " на Карин дом – Защото вярваме в триумфа и бъдещето на децата с разнообразни благоприятни условия:

Защото децата не могат да чакат. Резултатите ни демонстрират, че 30% от децата, включени в стратегиите ни от най-ранна възраст, преодоляват изоставането в развиването си и нямат потребност от спомагателна бъдеща поддръжка.

Защото е значимо да има резистентност на услугите, които оказват помощ детето да направи първи крачки, да поддържа връзка, учи и играе в детската градина и учебно заведение с връстниците си.

Защото годишно Карин дом би трябвало да обезпечи финансиране за лечението на децата, които всяка година стават от ден на ден.

Защото влагаме в бъдещето на децата и техните триумфи.

За да получат повече деца и фамилии качествени лечебни услуги.

Подкрепи " Детски фонд " на Карин дом. Защото детството не може да чака! Как да ни подкрепите?

С подаяние: Банка ДСК АД, IBAN:BG88STSA93001527462744

Титуляр на сметка: Фондация Карин дом

В съображение: Дарение за " ДЕТСКИ ФОНД "

Маркетинг с кауза – взаимни продуктови акции с компании в поддръжка на Карин дом

Индивидуално дарителство – месечни дарения по ведомост: https://dari.karindom.org/

Стани другар на общественото предприятие – включи се в регулярните и целогодишни акции: https://magazin.karindom.org/

Доброволчески инициативи – с непринуден труд можете да подкрепите акциите. Станете част от нашите начинания дружно с вашите сътрудници: https://karindom.org/dobrovolci/

Организирайте фирмен или персонален празник с кауза – свържете се с нас за хрумвания и дарителска кутия.

Карин дом е организация с нестопанска цел, учредена през 1994 година от потомствения посланик и филантроп Иван Станчов. От 1996 година Карин дом започва работата си като Център за Социална Рехабилитация и Интеграция на деца със специфични потребности.

През годините Карин дом се развива и израства като лечебен център за деца със специфични потребности, в който работят висококвалифицирани експерти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специфични педагози, обществени служащи.

Основните действия са даване на: услуги по ранна намеса за деца от 0 до 3 г.; лечебни услуги за деца от 2 до 8 година и поддръжка за техните фамилии, ориентирани към развиване на детските умения за сполучливо справяне в всекидневието и обществена интеграция. Карин дом развива и обучителна активност като дава квалифицирани образования на организации и експерти посредством своя Обучителен и ресурсен център. Годишно Карин дом поддържа над 300 деца и фамилии и образова над 1200 експерти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР