Карим Бензема със сигурност ще напусне Реал Мадрид в посока

...
Карим Бензема със сигурност ще напусне Реал Мадрид в посока
Коментари Харесай

Бензема клекна пред Саудитска Арабия, Модрич също иска там

Карим Бензема сигурно ще напусне Реал Мадрид в посока Саудитска Арабия, оповестяват голям брой публицисти и медии, доближени до Кралския клуб.

Носителят на „ Златната топка “ е имал среща с президента Флорентино Перес и старши треньора Карло Анчелоти преди тренировката в сряда, на която е оповестил решението си, а точно да одобри предлагането и да напусне „ Сантяго Бернабеу “ след 14 години вярна работа.

В Реал Мадрид до последно са се надявали, че Бензема ще остане и са шокирани от неговото решение. В клуба не са очаквали, че ще се стигне до разлъка, а това фрапантно трансформира проектите им за летния трансферен прозорец.

Според информациите, Карим Бензема ще играе за Ал Итихад.

След като прехвърлянето на Карим Бензема от Реал Мадрид в Ал Итихад наподобява единствено въпрос на време, полузащитникът на Кралете Лука Модрич също може да се озове в Саудитска Арабия, откакто е получил замайваща оферта.

Хърватинът има предложение за 120 милиона евро за три сезона. Това забавя подновяването на контракта му с Реал, което изглеждаше несъмнено, както и това на Карим Бензема.

Повече от десетилетие, откакто дебаркира на „ Сантяго Бернабеу “, Лука Модрич желае да се раздели с клуба, с цел да одобри офертата. Не е ясно от кой тим идва тя, само че евентуално става въпрос за Ал Насър на Кристиано Роналдо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР