Карим Бензема беше звездата на галавечерта на Златната топка в

...
Карим Бензема беше звездата на галавечерта на Златната топка в
Коментари Харесай

Левандовски изуми с часовник за 60 евро, Бензема с 10 000 пъти по-скъп

Карим Бензема беше звездата на галавечерта на " Златната топка " в Париж. Награда получи и Роберт Левандовски, нападател на Барселона, който беше почетен с трофея " Мюлер " като най-хубав голмайстор на клубно и национални равнище.

Имаше доста фотоси, анекдоти и любопитни моменти от церемония със жанр, на която участваха множеството от най-актуалните персони на актуалната футболна сцена. И защото всичко в този спорт е настоящо, доста медии проучиха часовниците, които носеха двамата ни герои.

Бензема, който се появи в поръчков костюм на Fendi, с който отдаде респект на един от своите идоли, починалия рапър Тупак, носеше часовник Richard Mille RM 65-01 на лявата си китка. Това е най-скъпият продкти на марката. Оценява се на 600 000 евро, написа " Телеграф "

От друга страна, доста погледи бяха ориентирани непосредствено към часовника на Роберт Левандовски. Полският нападател, който претърпя кражба на часовник Patek Philippe, оценен на 70 000 евро на входа на Ciudad Deportiva, носеше по-нисък клас и на по-ниска цена. По-точно часовникът е от марката Casio и е оценен на 60 евро. Подробност, която не остана незабелязана в обществените мрежи и измежду почитателите на Барса. 

Така излиза, че часовникът на Бензема е коствал 10 000 пъти повече от този на неговия противник от " Камп Ноу ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР