Карикатурният телевизионен водещ Къци Вапцаров е бил блокиран във фейсбук

...
Карикатурният телевизионен водещ Къци Вапцаров е бил блокиран във фейсбук
Коментари Харесай

Къцамун критикува Кирил Петков, отрязаха му фейсбука

Карикатурният ефирен водещ Къци Вапцаров е бил блокиран във фейсбук група, откакто си е разрешил да подлага на критика политиката на държавното управление. От жестоката неправда се оплака самият Къцамун в профила си във обществената мрежа.

" Хахаха Кирил Петков ограничи Къци Вапцаров... или другояче казано, си е поставил смешник- админ, който доста се е обидил, че ги попитах Сега като не възобновят контракта за доставка на газ, те ли ще внасят въглищата, или ние сами да си ги внесем.. хаха нова смяна, със остарял бардак.. щото мен в този момент сън няма да ме лови, като не мога да разясня там! ", ожали се шеговито той.



Поведението на Къцко е много необичайно, тъй като единствено допреди месец-два той се явяваше най-големият покровител на " Продължаваме промяната " и защитаваше кабинета с голи гърди. Ето откъс на водещия на " Риск печели " от януари:

" Да се плюе по новия министър ръководител доста повече в сравнение с по оня необразован и простодушен, граблив човек преди него, демонстрира единствено че от Барба Ганьос имахме боязън... "

И още във връзка други закачки с любимеца му ПростоКиро, който очевидно е разлюбил:

" Един от актуалните способи да покажем какъв брой сме интелигентни, е да оплюем нещо.. ми да ви кажа, не ставаме по-интелигентни ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР