Кариерното развитие на Делян Пеевски в ДПС продължава - сега

...
Кариерното развитие на Делян Пеевски в ДПС продължава - сега
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: колко големи са амбициите на Пеевски?

Кариерното развиване на Делян Пеевски в Движение за права и свободи продължава - в този момент съпредседател на парламентарната група, скоро може би водач на цялата партия.

Деветимата от прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет щат-не щат ще би трябвало да се занимаят с въпроса да назначат висшата съдийка Даниела Талева за прокурор адхок. Идва ли краят на протакането?

" Престъпление. " Зрелищна акция на " Грийнпийс ".

Ситуацията в Близкия изток: Израел разполага войски за сухопътно навлизане в Газа, дата няма. Международни медиатори се пробват да договорят преустановяване на огъня. СЗО прикани за неотложен филантропичен кулоар към обсадената линия откъм Египет.

Адвокатите на съветския опозиционер Алексей Навални мистериозно не съумяват да стигнат до съда, където той апелира присъдата си.

" Победа на демокрацията. " Защо Доналд Туск е удовлетворен от второто място на изборите в Полша?

Националният ни тим по футбол потегли към Албания. Минорно въодушевление и патос посред поредност от загуби.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР