Кариерно събитие на тема „От нула до младши специалист с

...
Кариерно събитие на тема „От нула до младши специалист с
Коментари Харесай

Телерик Академия с нова кариерна вечер за Java и Android


Кариерно събитие на тематика „ От нула до младши експерт с Java и Android “ провежда Телерик Академия. Събитието ще се организира на 17 април от 19:00 ч. в обрзатователния център на академията в ж.к. Младост 1А, в София.

Кариерната вечер е ориентирана към студенти и експерти от разнообразни области, които желаят да започват професионалната си реализация в софтуерната промишленост. Входът е свободен, само че е нужна предварителна регистрация.



Презентации ще изнесат експерти в промишлеността, от които участниците ще могат да научат за кариерните благоприятни условия с Java и Android – две от най-използваните в международен мащаб технологии за разработка на съвременни уеб и мобилни приложения.

Участниците ще схванат повече и за идното издание на програмата Telerik Academy Alpha Java+Android и процесa по кандидатстване в нея. Те ще се срещнат и с ученици на Академията, които ще споделят своя персонален опит и скъпи препоръки за сполучлив кариерен старт и дълготрайна професионална реализация в региона на програмирането.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР