Кариерата на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед се крепи

...
Кариерата на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед се крепи
Коментари Харесай

Роналдо отново прикри Солскяер зад огромните си плещи срещу Аталанта

Кариерата на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед се крепи на косъм и този косъм се споделя Кристияно Роналдо, тъй като португалецът за следващ път избави норвежеца от позор в Шампионската лига с попаденията си против Аталанта.

Португалецът вкара по един гол в двете продължения на срещата, с цел да изравни резултата, като и в двата случая показва чисто самостоятелната си класа, с цел да стигне до своите попадения №138 и 139 в „ шампионата на богатите “. Първото от тях въпреки всичко пристигна след брилянтна асистенция с петичка на Бруно Фернандеш, до момента в който при второто Кристияно пребори половин дузина съперници, с цел да стигне до отклонената от Мейсън Грийууд топка.

Междувременно Йосип Иличич и Дуван Сапата даваха преднина на „ богинята “ в два следващи случая, само че напъните им стигнаха единствено за точка против британския гранд. Колумбиецът бе изключително впечатляващ при гола си, тъй като се измъкна изкусно от засадата, засрами Хари Магуайър със скоростта си и преодоля с финес Давид Де Хеа.

Статистиката след края на мача може и да демонстрира прочут паритет и правдивост за крайния резултат, само че в действителност италианците бяха осезаемо по-добрият от двата тима на терена. Ключовата дума тук е „ тим “, тъй като играчите на Джанпиеро Гасперини работеха като един във всяка една фаза на играта, до момента в който тези на Солскяер по-скоро разчитаха на самостоятелното майсторство и ентусиазъм на Роналдо.

В последна сметка Манчестър Юнайтед резервира първото място в Група F два кръга преди края на груповата фаза в Шампионката лига, само че с оглед обстановката наподобява наложително за отбора да преследва 6 точки против Виляреал и Йънг Бойс.

That man
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР