Кариерата на Жозе Моуриньо говори достатъчно сама за себе си

...
Кариерата на Жозе Моуриньо говори достатъчно сама за себе си
Коментари Харесай

Индзаги: За мене е чест да срещна Моуриньо край тъчлинията

Кариерата на Жозе Моуриньо приказва задоволително сама за себе си и Интер ще би трябвало да даде най-хубавото от себе си, с цел да победи Рома и нейния португалски управител, съобщи наставникът на Нерадзурите Симоне Индзаги.

Шампионите на Италия от Интер са без проваляне в 10 следващи мача във всички шампионати преди съботното пътешестване до Вечния град, а тази поредност им разреши да се изкачат на 3-о място в Серия А, на 2 точки зад водача Наполи.

Моуриньо е извънредно уважавана фигура в историята на Интер, откакто през 2010-а година реализира популярен требъл, печелейки Шампионската лига, купата в Италия и Купата на страната. Но Рома сега е в друга позиция и може да се каже, че отборът е напрегнат, откакто претърпя три провали в последните пет мача от шампионата.

"За мене ще бъде наслаждение да срещна треньор, който е печелил требъл, защото в никакъв случай не сме се срещали преди този момент ", съобщи Индзаги. "А и за него ще бъде особено да се изправи против Интер. Неговата кариера приказва задоволително. Жозе Моуриньо е страховит! ".

Емоция ще има и за Индзаги, който в продължение на 5 години ръководеше Лацио- огромният градски противник ва Рома. След това се реалокира в Интер преди началото на този сезон.

"Това към този момент не е моето дерби, защото се потопих на 100 % в новото предизвикателство, което се назовава Интер. Но какъвто и да си, би трябвало да покажеш огромен темперамент, когато играеш на Стадио Олимпико ", сподели още Индзаги.

"Tова е най-важният мач в тази серия от програмата ни. Рома имат голямо качество, тъй че ние би трябвало да покажем същинския Интер ".

Индзаги изясни, че в Интер няма рецесия в отбраната, макар че Матео Дармиан, Андреа Ранокия, Александър Коларов и Стефан де Фрай са контузени, а Алесандро Бастони се възвръща от заболяване. Бившият нападател съобщи, че има вяра в определените от него заместници, че ще се оправят на положително равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР