Кариерата на Хари Кейн остава на кръстопът, убедени са медиите

...
Кариерата на Хари Кейн остава на кръстопът, убедени са медиите
Коментари Харесай

Кариерата на Хари Кейн остава на кръстопът след уволнението на Конте

Кариерата на Хари Кейн остава на кръстопът, уверени са медиите и футболните експерти във Англия.

В собствен разбор Асошиейтед Прес написа, че на 29-годишния нападател му следва съдбоносно лято, в което ще би трябвало да реши дали да остане в клубния си тим Тотнъм, с който няма извоюван нито един трофей, или да потърси ново предизвикателство в по-голяма клуб, което би подхождало доста повече на ролята му на голмайстор номер 1 в историята на националния тим на Англия.
 Тотнъм уволни Антонио Конте
Тотнъм уволни Антонио Конте

До края на сезона " шпорите " ще бъдат водени от Кристиан Стелини

В неделя Кейн се разписа във вратата на Украйна, вкарвайки 55-ия си гол за " трите лъва ", а тъкмо преди началото на дуела получи специфична премия, откакто в четвъртък вкара и на Италия, с цел да изпревари Уейн Рууни на върха безконечната голмайсторска листа на националния отбор.

Само няколко часа след края на мача обаче стана ясно, че клубният отбор на Кейн - Тотнъм, остава без мениджъра си Антонио Конте, който бе уволнен. Италианецът стана седмият следващ управител, който напуща " шпорите " без трофей, откогато през 2008 година тимът завоюва последното си отличие - купата на Лигата.

" Индивидуалните оценки са заслужени и са невероятни. Но съм сигурен, че той избира да бъде част от отбор, който реализира триумфи ", съобщи старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт по адрес на Кейн след успеха с 2:0 над Украйна.
 Уейн Рууни съпостави Хари Кейн с Кристиано Роналдо
Уейн Рууни съпостави Хари Кейн с Кристиано Роналдо

Мисля, че той ще вкара над 70 гола за Англия, разяснява някогашният национал на " трите лъва "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР