Кариерата на 35-годишния бразилски футболист Хълк е към края си,

...
Кариерата на 35-годишния бразилски футболист Хълк е към края си,
Коментари Харесай

Роднински връзки: Хълк ще става баща на племенник на децата си

Кариерата на 35-годишния бразилски футболист Хълк е към края си, само че това не значи, че той не е забавен за медиите. Особено с подобен плевел персонален живот!

Последната вест към нападателя на " Атлетико Минейро " е, че той и брачната половинка му Камила чакат дете. Щастливото събитие той заяви в обществените мрежи, а почитателите не пропуснаха да отбележат, че идващият му правоприемник ще бъде много комплициран, когато би трябвало да споделя какви са връзките му с останалите деца на футболиста.
View this post on Instagram

Новото " попълнение " в действителност ще се води, както брат или сестра на трите предходни, по този начин и техен... племенник или племенничка.

В края на 2019 година Хълк се раздели с дългогодишната си брачна половинка Иран. Двамата бяха дружно 12 години и имат 3 деца - 11-годишния Йън, 9-годишния Тиаго и 7-годишната Алис.
View this post on Instagram

След края на връзките с Иран, футболистът заживя с... племенницата ѝ Камила. В началото на 2020 година двамата подписаха брак, с цел да може тя да получи виза за Китай, където Хълк играеше за локалния " Шанхай СИПГ ".

Самият нападател, който игра дълги години за " Порто " и " Зенит " Санкт Петербург, изясни, че до момента в който е траял бракът му, не е имал връзки с племенницата на Иран.
View this post on Instagram

" Бракът ми не беше благополучен. Тя ми изневеряваше, бях уединен. Иран искаше само да я назовават " Жената на Хълк ". Не считам, че съм неприятен човек. Камила е млада и доста красива. Просто си паснахме. Тогава и двамата бяхме свободни. Съвестта ми е чиста ", сподели Хълк преди време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР