Кариерата е важна за всеки от нас, не само защото

...
Кариерата е важна за всеки от нас, не само защото
Коментари Харесай

4 кариерни уроци, които жените научаваме твърде късно

Кариерата е значима за всеки от нас, освен тъй като ни дава опция да си осигурим прехраната си, само че и тъй като в случай че сме положителни в това, което вършим, то ни носи вътрешно задоволство. Понякога обаче вършим неточности и това е напълно обикновено. Днес ще ви представим някои кариерни уроци, които научаваме прекомерно късно и по сложния метод.

Защо толкоз постоянно избираме да научим уроците си по сложния метод? Можем да кажем на дребното си дете да не скача от масичката за кафе, само че в последна сметка единствено минути по-късно то ще е с ожулени колене и сцепена джука след скока, пишат от iwoman.bg. Можем да желаеме любовен съвет от другарка, само че сме напълно наясно, че отново ще създадем това, което сме си решили. Е, същото важи и за кариерата. Жените сме по-склонни да реагираме прочувствено и постоянно се питаме: „ Защо нямаше кой да ми каже това преди 5 години? “. Ето кои са уроците, които от време на време научаваме много късно.

1. Не можем да направляваме непознатите страсти и усеща
Слава богу, че не е нужно да сте виновни за това по какъв начин майка ви се усеща. Или шефът ви. Или вашият неустойчив сътрудник. Запомнете, че нямате никаква виновност за възприятията на близките, по тази причина спрете да се пробвате да угодите на всички. Дори мислите на децата ви не са ваша отговорност. Единственото нещо, което можете да контролирате, е вашето лично мислене и точно то дефинира прекарването на всяка една обстановка.

2. Поставяйте под подозрение личните си догатки
Сигурността на всичко се основава на догатки, а догатките са опасности. Суровите данни, даже когато са оценени от специалисти, са подложени на догатки и са променливи. Както се споделя – „ два пъти мери, един път режи “. Колкото и да сте сигурни в себе си и личните си благоприятни условия, сериозното мислене е ваш другар.

3. Инвестирайте време и старания в процеса, а не в резултата
Резултатите ви не постоянно потвърждават вашето мислене. Много по-важно е да изградите цялостна идея, разновидности и проекти, да усъвършенствате личното си мислене. Само по този начин, в случай че не постигнете мечтаните резултати, ще можете да се върнете и да видите къде бъркате.

4. Самоувереността е вашата подготвеност да изпитвате усеща
Да сте самоуверени не значи, че сте по-смели, по-умни или по-добри от всеки различен. Увереността не е отсъствието на боязън. И не е несъмнено, че ще съумеете, в случай че сте такива. Увереността е, когато си позволите да чувствате тревога или боязън,но решите да действате макар или поради него.Тези две зодии командват парада! Родени са за водачи, а сполучливата кариера им е в забрадка вързанаТези две зодии са родени да бъдат водачи и това е отвън всякакво подозрение!
Най-голям късмет за огромна …Oct 19 2018skafeto.com

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР