Кари Брадшоу се завръща в Ню Йорк, в комплект с

...
Кари Брадшоу се завръща в Ню Йорк, в комплект с
Коментари Харесай

Дават под наем апартамента на Кари Брадшоу само за 23 долара на вечер

Кари Брадшоу се завръща в Ню Йорк, в комплект с емблематичният апартамент и килера-съкровищница от облекла и обувки на топдизайнери, както и всичко останало на героинята от " Сексът и градът ", написа Forbes, представен от dir.bg.

В чест на идните епизоди от рестарта на сериала по НBO Max Original със заглавие " And Just Like That... ", самата Сара Джесика Паркър отваря вратите на жилището на Кари Брадшоу в Ню Йорк, в партньорство с Airbnb и Warner Bros. Consumer Products.

Обуйте си " Manolo Blahnik " и пристъпете в тази светая светих на Кари Брашоу, а и за доста свободни дами, които наблюдават историята на четирите приятелки към този момент 23 години. Продуцентите и Паркър ще бъдат домакини на два престоя от по една нощувка за един до двама посетители на 12 и 13 ноември единствено за $23 на вечер, в чест на 23-те години, откогато феновете се срещат с колумнистката, икона на модата и нейните приятелки.

" Героинята ми Кари Брадшоу, ми е доста близка и скъпа на сърцето, и новия прочит на нейния свят в продължението на историята на " Сексът и градът ", беше такава наслада ", сподели Паркър. " Вълнувам се, че нашата аудитория ще изживее " Ню Йорк на Кари ", както в никакъв случай до момента и ще стъпи в нейните обувки, безусловно, за първи път ", споделя актрисата.

Резервацията ще бъде налична в понеделник, 8 ноември, за нощувки на 12 и 13 ноември.

По време на престоя си гостите ще бъдат потопени в типично преживяване на Кари, в това число виртуален привет при настаняване от самата Паркър, коктейли " Космополитън " за тост, опцията да се възхищават на емблематичния дрешник на Кари, и да обличат облеклата, както и да пробват обувките.

Те могат да си вършат фотосесия, а измежду забавните предмети, с изключение на дрехи, е и безжичния телефон от към 2000 година, с който могат да възпроизведат някои страхотни подиуми.

" Тези престой не е съревнование. Гостите са виновни за личното си пътешестване до и от Ню Йорк ", споделят от платформата за настаняване с " Airbnb ".

По създание килерът е звездата на този апартамент в Ню Йорк, изпълнен с дизайнерски и винтидж визии, които да ви накарат да припаднете. Въпреки това, в случай че Кари ни е научила на нещо, това е, че трендовете идват и си отиват, само че другарствата в никакъв случай не излизат от мода - тъй че ние направихме всички спирки за едно ужасно и насочено към другарството странствуване по лентата на " Сексът и градът ", споделят още от Airbnb.

Тузара също е чест клиент в жилището в Ню Йорк

За да отпразнува завръщането на Кари на синия екран, " Airbnb " ще направи еднократно подаяние на The Studio Museum, музей за модерно изкуство, подкрепящ творчеството на художници от африкански генезис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР