Карето от обекти за бързо хранене в „Студентски град”, добило

...
Карето от обекти за бързо хранене в „Студентски град”, добило
Коментари Харесай

Настъпва краят на епоха в Студентски град: Премахват „Манджа стрийт”

Карето от обекти за бързо хранене в „ Студентски град”, добило национална популярност като „ Манджа стрийт”, скоро ще отиде в историята. Това излиза наяве от изявления в обществените мрежи на жители, както и на част от притежателите.

Към момента павилионите за дюнери, бургери, палачинки и така нататък са опразнени, а на някои има и надписи, канещи клиентите да заповядат на нови местоположения в региона, прецизира bTV.



„ Манджа стрийт” е една от самобитните емблеми на „ Студентски град” повече от десетилетие, макар не прекомерно представителния си тип. Комбинацията от евтина и непрекъснато налична храна, нощни заведения и огромен брой младежи с деен обществен живот дълги години беше нещо особено за евентуално най-младия като население столичен квартал.

Снимка: Bat Miro's Pancakes
През последните години обаче „ Студентски град” се трансформира.

Той е все по този начин надалеч от това да бъде повсеместен академични кампус (макар да се вършат и стъпки в тази посока), само че голям брой строителни планове последователно трансформират огромни елементи от него от леко неугледното място за занимания, което всички познаваме, в следващия столичен квартал под Витоша с огромен брой нови жилищни здания.

Опасенията на онлайн потребителите са, че и на мястото на „ Манджа стрийт” може да се появи кооперация. Интерактивната карта на Подробния организационен проект, по който се работи от няколко години, демонстрира, че зоната най-малко към 2014 година е планувана за "Комплексно публично обслужване ", като е допустимо това в това време да се е трансформирало.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР