Карен, половинката на Златка Райкова, продължава да печели сериозни суми

...
Карен, половинката на Златка Райкова, продължава да печели сериозни суми
Коментари Харесай

Милионите на Карен, Златкиния мъж, са от черно тото?

Карен, половинката на Златка Райкова, продължава да печели съществени суми от спортни залози. От началото на годината някогашният тенисист има „ Телеграм ” група, където събира пари от баламурниците за спортни залози, написа „ Уикнед ”.

„ Моят мъж започва група за спортни
залози. Нова епоха и еволюция с нашия нов програмен продукт. Станете част от групата и генерирайте облаги, които ще се отразят на вашия живот. Изкарват се много положителни пари, пишете в „ Телеграм ” с цел да платите и да бъдете добавени във ВИП групата, местата са лимитирани ” – подканва пазарджиклийката в обществените мрежи. Русата Златка твърди, че имат програмен продукт, който открива сбърканите коефициенти в куп спортове.

„ Не е нелегално, само че си е чиста пирамида – Карен твърди, че улавя сбъркани коефициенти, което е недоказуемо. Освен в случай че не работи с някой от вътрешната страна, който му дава информация от букмейкъра. Което пък към този момент е безусловно нелегално ” – разясниха експерти пред „ Уикенд ”.

Карен Хачатрян няма богато семейство, а се прехранва с черно тото и противозаконни
залози. Още преди години името му бе забъркано в далаверите. Той бе упрекнат, че сред 2017 и 2019 година е взел участие в 5 уговорени мача. Карен е подканвал други играчи да не поставят оптимални старания в срещите си и неведнъж не е оказвал подпомагане на организацията TIU (Тennis Integrity Unit). Златкиният мъж е с доживотна възбрана за спорт и преди години заплати санкция от Щатски долар 250 000. По-малкият му брат пък бе упрекнат в корумпиране на различен професионален тенисист, даване на погрешна информация и залагане на мачове.

Вече е ясно от кое място идват парите за скъпите коли, почивки и облекла на сем. Хачатрян. Припомняме, че плеймейтката забременя на третия месец от началото на връзката си с Карен, небрежно го подари със наследник, който носи неговото име, а тази есен подписаха брак и към този момент са законно семейство.

Бившата на Благо Джизъса не обича да приказва за фамилията на арменеца, с какво тъкмо се занимава той и по какъв начин си изкарва парите. Райкова го показва като предприемач, а наша инспекция сподели, че първата му компания е учредена преди година и към момента се води на загуба. Официално арменецът няма доходи, само че пък води демонстративно първокласен метод на живот, който очевидно идва от залозите и уговорени мачове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР