Карен Хатчатрян вече си пати от брака си със Златка

...
Карен Хатчатрян вече си пати от брака си със Златка
Коментари Харесай

Карен е съсипан, не си чувства оная работа заради Златка!

Карен Хатчатрян към този момент си пати от брака си със Златка Райкова. За всеки мъж би било върхът на щастието да прави толкоз доста секс, само че в тази ситуация някогашната плеймейтка минава всевъзможни граници.

Златка желала да прави секс по 7-8 пъти на денонощие, и то без спиране. Това унищожило мъжа й, както и неговия любовен инструмент.

Арменският подправен милионер се оплакал пред другари, че Златка е напряко луда на тематика секс. Към края на деня той дори към този момент не си чувствал „ оная работа “, само че не желал жена му да го намерения за лигльо и продължавал да я обладава, въпреки и с тъга.

Двойката практикувала всевъзможен тип секс, само че обичаният им бил аналният. Злати си правела клизма постоянно, с цел да може да употребява задницата си за удоволствията, присъщи на човечеството още от Древен Рим.

Оралният секс също бил специалитет на тогавашната Мис Плеймейт. Това още повече затруднявало Карен да устоя на ритъма й.

Райкова никак не обичала кондомите и по тази причина е същинско знамение, че при целия този секс към момента не е забременяла за повторно от мъжа си и общо трети. Причината е може би, че практикува доста повече анален и орален секс, в сравнение с обичайния.

Златка е освен доста полова, само че и много извратена. Обичала мъжът да господства над нея. Карен да я връзва и жестоко да я „ оправя “, имитирайки обезчестяване. Това напряко я побърквало.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР