Кърджали стана свидетел на шокиращ инцидент в ранните часове на

...
Кърджали стана свидетел на шокиращ инцидент в ранните часове на
Коментари Харесай

Майка скочи с бебето си от третия етаж на хотел в Кърджали

Кърджали стана очевидец на фрапантен случай в ранните часове на четвъртък, когато 20-годишна жена скочи от третия етаж на хотел , държейки едногодишното си дете. Събитието се разигра към 04:30 часа, предизвиквайки незабавна реакция от страна на локалните поданици и незабавните служби.

Очевидци, живеещи наоколо до хотел а, били събудени от мощни крясъци и неотложно се обадили на телефон 112 за незабавна помощ .

Майка та била в стаята с децата си. В необичайния час се чули викове и детски плач, които траяли извънредно дълго. Управителят се качил. Отваряйки вратата, майка та сграбчила едно от децата и скочила от прозореца “, споделя пред 24rodopi.com гражданин на квартал „ Студен бунар “, където се намира хотел ът.

Полицията и екип на Спешна помощ пристигнали бързо на мястото на случай а.

Изненадващо, майка та е оживяла след рухването без забележими физически пострадвания. Въпреки това, тя е била арестувана от органите на реда за 24 часа за разпит и изясняване на събитията към случай а.

Според първичната информация, дамата и детето са от село в Хасковска област. Те са се настанили в хотел а в Кърджали единствено ден преди трагичното събитие - в сряда
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР