Кардиологът проф. д-р Иво Петров получи отличието Мъж на годината

...
Кардиологът проф. д-р Иво Петров получи отличието Мъж на годината
Коментари Харесай

Проф. д-р Петров след приза Мъж на годината: Трябва коренна промяна за младите

Кардиологът проф. доктор Иво Петров получи оценката " Мъж на годината " на специфична гала нощес. Той беше номиниран за невижданото избавяне на пациент с раздрана аорта посредством безкръвна интервенция, влизайки през бедрената артерия. За първи път в света слага стент в рисков случай като този. Часове откакто получи огромната премия, проф. доктор Петров беше посетител в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Проф. доктор Иво Петров, кардиолог: Това е премия за моя екип - аз работя измежду най-хубавия екип и триумфите при комплицираните случаи са плод на общи старания и на мултидисциплинарен метод.
Какъв е публичния пулс в навечерието на Трети март за проф. доктор Петров?
Проф. доктор Иво Петров, кардиолог: Смятам, че ние - моето потомство, което трябваше да бъде интензивно през последните години, с цел да създадем среда за развиването на младите, не успяхме да го създадем. Смятахме, че в случай че ние сме положителни и колаборативни, всички ще бъдат такива. За страдание, това не се случи. Не бих споделил, че намерихме пулса.
Хората емигрират към огромните градове, които в един миг ще станат анклави на мнимо благоденствие на фона на царящата съсипия, счита проф. доктор Петров. България би трябвало да бъде притегателно място, а не място, което да отблъсква, безапелационен е кардиологът.
Проф. доктор Иво Петров, кардиолог: Трябва да има коренна смяна и да се обърне внимание на развиването и попрището на младите, да им бъде основана среда.  Проф. доктор Иво Петров е Проф. доктор Иво Петров е "Мъж на годината "
Тази година за огромната премия "Мъж на годината " взе доктор. Отличието завоюва проф. доктор Иво Петров, който е измежду най-успешните кардиолози у нас. Той...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР