Кардиологът д-р Николай Димитров посочи, че има четири модела за

...
Кардиологът д-р Николай Димитров посочи, че има четири модела за
Коментари Харесай

Д-р Николай Димитров: Има няколко модела за справяне с коронавируса, успешен е швейцарският

Кардиологът доктор Николай Димитров уточни, че има четири модела за справяне с ковид – китайски, италиански, американски и швейцарски.

„ Първият е китайския, който е надалеч от нас, тъй като е властнически, данните им може би са моделирани. Другият модел е южнокорейският, той е прекарасен, тъй като те се оправиха – с доста пари и доста дисциплинираност, което също е малко надалеч от нас. Третият модел е на Италия, само че той не върви на добре. Четвъртият модел е американският, само че там се изстреля голям финансов запас. Трябва да създадем компилация от тези модели. Много сполучлив е моделът на швейцарците, том има към 400 инфектирани и единствено 4 смъртни случая “, изясни лекарят пред bTV.

Д-р Николай Димитров напомни, че Европейска комисия отпуска 37 милиарда евро за справяне със болестта. „ Нашите управляващи би трябвало да насочат финанси вътре в нашата страна за избавяне на популацията “, означи той.

Когато човек е с нелекувана хипертония, нормално това поврежда сърдечния мускул, не може да бъде изтласквано нужното количество кръв към жизненоважните органи и когато в компилация с вирусна зараза се наруши оксигенацията на кръвта в белия дроб, тогава сърцето работи в неподходяща среда, изясни кардиологът.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР