Кардиф Сити, участник в английския Чемпиъншип, е със забрана за

...
Кардиф Сити, участник в английския Чемпиъншип, е със забрана за
Коментари Харесай

Кардиф е със забрана за трансфери заради Емилиано Сала

Кардиф Сити, участник в британския Чемпиъншип, е със възбрана за осъществяване на прехвърляния, откакто не е превел първата вноска по прехвърлянето на Емилиано Сала от Нант. Това оповестиха от уелския клуб за телевизия Военновъздушни сили.

Сала почина в самолетна злополука след прехвърлянето, който възлизаше на стойност 15 милиона лири. Кардиф апелира завършването на договорката пред ФИФА и КАС, само че получи два пъти разпореждане да се изплати на френския клуб. Първата вноска възлиза на 6 милиона лири.

Клубният президент Мехмет Далман съобщи за Военновъздушни сили, че е убеден, че трансферното ембарго ще бъде вдигнато до началото на януари.

" Иска ми се да имах опцията да разреша самичък тази обстановка, тъй като това е задачата на всички ни. Не бива да забравяме, че по време на този случай бе погубен човек. Има човешка страна на нещата, само че за жалост има и финансова ", добави Далман.

" Не сме платили първата вноска и почтено казано, за момента нямаме желание да го вършим. Трябва да има диалози по този въпрос ".

Кардиф се намира на 20 място в британската втора дивизия.
 Евертън се раздели с венецуелски национал
Евертън се раздели с венецуелски национал

Разделят се по взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР