Карди Би може да е начело на всички музикални класации

...
Карди Би може да е начело на всички музикални класации
Коментари Харесай

Гръм в рая: три години - толкова продължи семейното щастие за Карди Би

Карди Би може да е отпред на всички музикални ранглисти с последното си парче WAP, само че в персоналния си живот изпитва компликации. Хитовата рапърка е подала документи за бракоразвод с рапъра Офсет след единствено 3 години брак, съгласно информация на съда в окръг Фултън, Атланта.

В документите са изписани същинските имена на двамата, като се показва, че чуването е планувано за 4 ноември тази година. Новината за развода идва единствено няколко дни преди двойката да отпразнуват три години брак.

Виж още:

Двамата са се венчали на 20 септември 2017 година, е посочено в докумнетите.

Припомняме, че двамата подвигнаха загадка женитба и са родители на двегодишната Кълчър Киари Сифъс. Тя се роди през юли 2018 година, а името ѝ е въодушевено от едни от най-успешните албуми на " Мигос ". 

В януарския брой на Vogue тази година Карди Би изясни за какво е останала с Офсет, макар многочислените кавги, изневерите и рецензиите на почитателите за нейното решение.

" Реших да остана с него и да работя дружно с него, когато толкоз доста хора бяха ядосани от решението ми. Много дами се усещаха разочаровани от мен. Но по този начин е в действителния живот... Ако обичате някого и спрете да бъдете с него и сте депресирани, а в обществените мрежи ви споделят да не говорите с този човек, тъй като той ви е изневерил, вие не сте същински щастливи от вътрешната страна, до момента в който не проведете диалог с него ", сподели тогава тя.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР