Карди Би е възхитена от опаковането на Триумфалната арка по

...
Карди Би е възхитена от опаковането на Триумфалната арка по
Коментари Харесай

Карди Би се снима под Триумфалната арка, хвали изкуството на...

Карди Би е възхитена от пакетирането на Триумфалната арка по план на българския създател Кристо, написа dariknews.bg. Певицата разгласява в Инстаграм серия от фотоси, на които театралничи пред арката. " Не мога да допускам, че имах опцията да видя опакованата Триумфална арка до момента в който съм в Париж ", написа американската звезда.

Тя беше в Париж, където взе ефективно присъединяване в Седмицата на модата във френската столица.

Карди Би споделя, че съумяла да види творбата на българина в последния миг преди да стартира разопаковането. От думите на певицата излиза наяве, че тя е осведомена с плана, като споделя, че реализацията на плана е лишила цели 60 години.

" Никога няма да не помни този момент! ", възкликна Карди. Тя се снима под арката облечена от глава до пети в тревисто зелен тоалет на Balenciaga.

Опаковането на Триумфалната арка в Париж бе първото огромно произведение на изкуството, което бе показано на света след гибелта на фамозния художник с български корени Кристо и брачната половинка му Жан-Клод. Кристо си отиде от този свят предходната година, а Жан-Клод - през 2009 година.

Идеята за нея се ражда преди към 60 години, когато младият български художник, съумял да избяга от комунистическия режим в страната си, идва в Париж през 1958 година и се настанява в мансарда, покрай " Етоал ". Там се среща с Жан-Клод, с която стартира да възнамерява и да основава произведения, осъществени на обществени пространства. Още тогава дуото прави фотомонтаж по какъв начин би изглеждала Триумфалната арка, в случай че беше опакована.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР