Карди Би добавя още една придобивка към списъка си от

...
Карди Би добавя още една придобивка към списъка си от
Коментари Харесай

Карди Би с невиждан подарък за рождения си ден

Карди Би прибавя още една облага към листата си от недвижими парцели с помощта на своя брачен партньор - рапъра Офсет, написа People.

Във вторник тя разкри, че брачният партньор ѝ, от който има 3-годишната щерка и 1-месечен наследник, ѝ е подарил имение за рождения ден.

Публикувайки виртуална обиколка на новата си къща, Карди написа в своя Instagram профил " Любов моя ".

" Казах на Сет, че в действителност желая да влагам в парцели чартърен в ДР и други страни от Карибите (тъй като хората почиват през цялата година на тези места), само че имах възприятието, че той не е склонен с мен и избира да влагам пари другаде, продължи тя. " Е, сгреших. "

Според видеото парцелът разполага с шест спални и седем бани. С аспект към океана и инфинити басейн в задния двор, солидното имение включва и настрана студио.

" Просто не мога да допускам на това! Беше толкоз необикновено за мен ", написа Карди Би в известие до Офсет. " От една страна, аз съм толкоз щастлива, че в действителност в действителност ме слушаше, а не просто се усмихваше и кимаше с глава, с цел да мога да спра да ти приказвам за това ".

" Ти и татко ми сте най-важните мъже в живота ми и ме прави толкоз щастлива, че вие ​​сте близки и имате своя лична връзка ", споделя Карди.

Носителката на " Грами " добави: " Много ви обичам ️ и нямам самообладание този махмурлук да отмине, с цел да ти покажа цялостната си признателност. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР