Карбовски няма да е член на СЕМ.Журналистът Мартин Карбовски се

...
Карбовски няма да е член на СЕМ.Журналистът Мартин Карбовски се
Коментари Харесай

Карбовски се отказа от поста в СЕМ: Аз донякъде съм свестен!

Карбовски няма да е член на Съвет за електронни медии.

Журналистът Мартин Карбовски се отхвърли от номинацията на " ИТН " за член на Съвета за електронни медии, като разгласи, че няма да става служител.

В сряда стана ясно, че в деловодството на Народното събрание е постъпило предлагането, съобщи OFFnews.bg.

Във Фейсбук Карбовски тази заран написа, че " човек би трябвало да е свободен ", както и че цялостен живот прави, каквото си желае - основава сси врагове с власт, а в този момент му се предлага работа: 

" С това видео ви приканвам да ни съпътствате там, където се прави същинска работа и където някой ден няма да има Съвети.
Съветите имат желание да обслужват политическата класа, както и преди - да не се занимават с проблемите на публицистите и ще вкарват все по-драконовски, неолиберални регулации. Нещо, което би трябвало да избегна. Там смяната е невъзможна.
Благодаря на всички сътрудници за поддръжката и не-подкрепата. Благодаря и за подигравките.
Тенденцията свободата да бъде закононарушение би трябвало да се приключи.
Ще се борим за това ".

Във видео журналистът споделя, че " след година безмълвие, телефонът му се е стопил от звънене на сътрудници. Така че трябва  да реша. Не, няма да ставам служител. Имаме екип, който желае да прави друго. Съжалявам, в случай че сте си изгубили времето в тази принуда ".

Той добавя, че " опитът е станал прекрасен ", както и че разгласява биографията си: " За мен е доста значимо да кажа на Тошко и Слави, че няма да го създадем това. Това наподобява на едно пенсионирани "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР